English (US) Deutsch Français Русский 中文(简体) Português Italiano 日本語 한국어 Español

Internet Explorer 11 Windows 7 için Resmi Olarak Yayınlandı!
1995 yılından beri hayatımızda olan Microsoft'un efsane internet tarayıcısı Internet Explorer'ın en yeni sürümüInternet Explorer 11'in kararlı final sürümü nihayet Windows 7 için yayınlandı. Aralarında Türkçe'nin de olduğu 95 farklı dilde yayınlnan Internet Explorer 11 Windows 7 sürümü birçok performans ve güvenlik güncelleştirmesiyle birlikte geliyor. Microsoft, Internet Explorer 11 ile şakalara konu olan "Internet Explorer ağır çalışıyor" imajını ortadana kaldırmaya niyetli gibi. Çünkü yapılan benchmark testlerinde Internet Explorer 11 önceki sürümlerinin dışında en dişli rakipleri olan Google Chrome ve Firefox'tan internet gezintisi ve web uygulaması çalıştırma konusunda daha iyi sonuçlar vermekte.
Internet Explorer 11 ile gelen yeniliklere göz atılacak olursa en büyük yenilik hız artışı olarak görünüyor. Bunun yanında aynı anda çok sekme açarak internette geziniyorsanız gözle görülür bir performans artışı görebileceksiniz; çünkü Internet Explorer 11'in çok sekme açıkken bellek kullanımı Chrome ve Firefox'tan daha düşük. Görsel iyileştirmelere de sahip olan Internet Explorer 11 yüksek çözünürlüklü ekranlarda daha iyi bir görünüm sunuyor.
WebGL desteği, yenilenmiş geliştirici araçları ve Java iyileştirmeleri Internet Explorer 11'in önce çıkan diğer özellikleri. Eğer Internet Explorer 11'i Windows 7 işletim sistemine sahip bilgisayarınıza yüklemek ve performans artışını denemek isterseniz bu bağlantıyı kullanabilirsiniz: 
Internet Explorer 11 (Windows 7)
Internet Explorer 11 (Windows 7)Windows 7 için Internet Explorer 11 Final Sürümü

Sosyal Medyada Paylaş



0 Yorum:

Yorum Gönder

►Yaptığın yorum senin kaliteni gösterir.
►Yorumuna gelen cevaptan haberdar olmak için yorum kutusunun sağ alt köşedeki "beni bilgilendir" adlı kutuyu işaretlediğinizde bilgilendirme mail adresinize gelicek.

 
Top